Меню
Резервирайте

За хотела - Хотел Меркурий, Слънчев Бряг

Скъпи Гости, Бихме искали да представим на вашето внимание Хотел Меркурий – едно прекрасно кътче за вас и вашето семейство! Хотел Меркурий ще намерите много лесно и бързо, особено ако предпочитате да отседнете в самото сърце на Слънчев Бряг. Хотелът е заобиколен от тишина и спокойствие, гарантирани от местоположението му в Алеята на изкуството. А удоволствието от почивката край морето е още по-голямо – само на 150 м. Освен това, всички наши гости се чувстват свързани с безбройните забавления и изобилие от магазини, които Слънчев Бряг разкрива, като допълнителен принос за това е лесният достъп на Хотел Меркурий до всички спирки. Ако чувството ви за уют и комфорт нараства, тогава Хотел Меркурий е най – оптималният избор за вас и вашето семейство-четиризвезден хотелски продукт, изцяло реновиран през 2010 г., изцяло ориентиран към нашата грижа за вашето семейство. Тук можете да разчитате на сигурност благодарение на затворения тип хотел, както и на огромен охраняем паркинг. А тези, които обичат чистия въздух заедно с откритите пространства, биха харесали просторния вътрешен двор – зоната, където голямото забавление отговаря на разнообразните интереси на всички членове на семейството, в хармония с приятелско чувство и зелена атмосфера. Всеки ден минава с много усмивки и смях в компанията на професионални аниматори. Тяхната грижа обгръща децата и е навсякъде, не само в голямата детска площадка, разположена на красива морава, която е заобиколена от удобни седалки, но и в отделната секция на басейна за деца. Като част от широк плувен басейн, винаги безупречно поддържан, освен това – безупречна грижа за всички гости с достатъчно количество шезлонги по всяко време и разнообразие от освежаващи напитки и вкусна закуска, току-що приготвени в нашето Бистро. Интериорът на Хотел Меркурий посреща всеки гост с топлината, простора и елегантността на лоби зоната. Модерният стил е съобразен с всеки вкус, предлагайки различни варианти-рецепция с винаги усмихнат и услужлив персонал, Арт кът, бутик за дрехи, фитнес, лоби бар, безжичен интернет, детска стая за още щури игри, направени с голямо усилие в нашия ресторант. Където нашите гости стават участници в традиционна българска вечер и италианска класическа вечер, дегустирайки национални рецепти, докосвайки се до автентичния живот. Вечерите живеят в нашия коктейл бар, който веднага поглъща вниманието, придавайки шик на нощния облик на хотела. Коктейл барът събира интересите на много гости с телевизор с голям екран, с повече предложения за забавления – тенис на маса, дартс и други. Удоволствието от завършващата вечер в коктейл бара на Хотел Меркурий е изпълнено с множеството коктейли и други напитки, приготвени със страст.

Презентации

Условия при настаняване

  • При пристигане Ол Инклузив Премиум пакетът започва с обяд и завършва със закуска в деня на заминаване.
  • сухи пакети за късно настаняване или ранно напускане се предлагат при поискване.
  • моля, при влизане в ресторанта, бъдете готови да покажете паспорта си, получен от рецепцията на хотела при настаняване.
  •  дрескод - забранено е влизането в ресторанта на боси и неподходящо облечени гости ( с бански костюми) .
  • винаги го носете със себе си  вашия хотелски паспорт и бъдете готови да го покажете при поискване!
  •  в деня на заминаването си моля спрете на рецепцията, за да свалите гривната си и да предадете всичките си хотелски карти.
  •  моля, не внасяйте храна или напитки в хотелските си стаи.
  • Моля, от съображения за сигурност не използвайте чаши или бутилки в зоната на басейна
  • шезлонгите и чадърите не трябва да се използват за периоди извън работното време. 
  • хотелът запазва правото си да променя условията на своята All Inclusive Premium програма при непредвидени обстоятелства.
Настаняване след 14:00
Освобождаване до 12:00
Отмяна на резервация

Сроковете за анулиране са посочени в тарифните планове. Можете да проверите специфичните правила за анулиране, когато правите резервация.

Правила и условия

Сроковете за анулиране са посочени в тарифните планове. Можете да проверите специфичните правила за анулиране, когато правите резервация.