За нас - Меркурий хотел Слънчев Бряг

Мили Гости,

Бихме желали да Ви представим хотел Меркурий – едно прекрасно кътче за Вас и Вашето семейство!
Бихте могли да намерите хотел Меркурий много лесно и бързо, особено ако желаете да отседнете в сърцето на Слънчев Бряг. Същевременно, хотелът е заобиколен от тишина и спокойствие, гарантирани от разположението му на алеята на изкуството. А удоволствието от почивка близо до морето е още по-голямо – само на 100 м. Още повече, всички наши гости се чувстват свързани с безбройните развлечения и много магазини, които Слънчев Бряг предлага, като за това допринася и лесният достъп на хотел Меркурий до всички спирки.

Ако усещането Ви за уют и комфорт се увеличава, то хотел Меркурий е най-добрият избор за Вас и Вашето семейство – един четиризвезден продукт , реновиран изцяло през 2010 г., ориентиран напълно към нашата грижа за Вашето семейство. Тук може да разчитате на сигурност благодарение на затворения тип хотел, както и много голям охраняем паркинг. А любителите на чистия въздух и простора биха се радвали на големия вътрешен двор – мястото, където многобройните забавления срещат различните интереси на всички членове на семейството, в съчетание с приятелска и природолюбива атмосфера.

Всеки ден минава усмихнато и забавно в компанията на професионални аниматори. Te обгрижват децата, както в просторния детски кът, разположен на красива зелена площ, заобиколена от удобни места за сядане, така и в обособената плувна секция за деца. Тя е част от голям басейн, поддържан винаги изрядно, а в допълнение – безупречна грижа за всички гости с достатъчно шезлонги по всяко време и многообразие от разхладителни напитки, и вкусни закуски, прясно приготвени в нашето бистро.

Интериорът на хотел Меркурий приветства всеки гост с топлота, просторност и елегантност на лоби зоната. Модерният стил удовлетворява всеки вкус с различни предложения – рецепция с винаги усмихнати и в помощ на госта служители, артистичен кът, бутик за дрехи, фитнес,лоби бар, безжичен интернет, детска анимационна стая за още щури забавления, изобилие от вкусни и разнообразни ястия, приготвени с голямо старание в нашия ресторант. Там нашите гости стават участници в Българска традиционна вечер и Италианска вечер, опитвайки национални рецепти, и докосвайки се до автентичния бит.


Каним Ви да изживеете незабравима почива с Вашето семейство!

Hotel Mercury Services


There is not any events