Начало

Мили Гости,

Бихме желали да Ви представим хотел Меркурий – едно прекрасно кътче за Вас и Вашето семейство.

Бихте могли да намерите хотел Меркурий много лесно и бързо, особено ако желаете да отседнете в сърцето на Слънчев Бряг. Същевременно, хотелът е заобиколен от тишина и спокойствие, гарантирани от разположението му на алеята на изкуството. А удоволствието от почивка близо до морето е още по-голямо – само на 100 м. Още повече, всички наши гости се чувстват свързани с безбройните развлечения и много магазини, които Слънчев Бряг предлага, като за това допринася и лесният достъп на хотел Меркурий до всички спирки.


Каним Ви да изживеете незабравима почивка с Вашето семейство!
 

Free Wi-Fi Zone

Luxury Rooms

Отзиви и впечатления за хотела

Upcoming Events

Mercury Sunny Beach cacaobeach
Expired
CACAO BEACH GRAND OPENING PARTY 04.06.2016
04 June 2016
Отворил врати през 2003г., CACAO BEACH CLUB бързо се превръща в събирателно за неповторимо лятно настроение във всичките му форми. Разположен на брега на Южния плаж в Слънчев бряг, клубът добива толкова голяма популярност, че се превръща в кръстник на  целия комплекс, наречен CACAO BEACH. Открит и просторен, CACAO BEACH CLUB разполага с цялата морска шир пред себе си, носейки усещането за свобода и  дъх на лято. Тук музиката е религия, ритъмът е заразен, дните са блажени, нощите – безсънни, а изгревите правят утрото добро. Магнит за всички фенове на електроннaта музика, CACAO BEACH CLUB е мястото, където едни от най-големите имена от световната денс сцена случват музиката си, а перфектното озвучаване и осветление създават неповторима парти атмосфера. Освен чуждестранните гости,  всяко лято клубът е трамплин и на много обещаващи родни артисти и музиканти, които допълват музикалната палитра. Събрал в себе си най-красивите гледки и най-силните музикални усещания, CACAO BEACH CLUB носи пулса на живото лято.
Mercury Sunny Beach wine fest
Expired
Фестивал на Виното Бургас 2016
28 July 2016
Третият WINE FEST BURGAS ще се проведе от 28 до 31 юли в експоцентър "Флора" в Бургас. Българските медалисти от 23-ото издание на Сoncours Mondial de Bruxelles 2016, което тази година се проведе в България, ще представят шампионите си по време на фестивала. За първи път след Сoncours Mondial de Bruxelles 2016 - наградените вина ще бъдат представени пред масова публика.  За поредна година над 42% от участващите наши вина в най-големия независим конкурс за вино и спиртни напитки Сoncours Mondial de Bruxelles печелят отличия. 70 български фирми представиха 257 вина, които се конкурираха с близо 9000 от цял свят. България отново излезе на международната винарска сцена с най-силните си образци и заслужено прикова погледите на световната винарска общност. Тема на тазгодишния Бургаски фестивал на виното е сорт "Шардоне". За обявяване на носителя на наградата "Шардоне на Бургаския фестивал на виното 2016" Националната лозаро-винарска камара организира конкурс с професионално жури. Вината ще бъдат представени и на конкурса "Изборът на потребителите", който ще направи своя класация. Майсторски класове и дегустации ще се водят от български и чуждестранни експерти по темите: "Сорт Шардоне", "Лозаро-винарски райони и винарски туризъм в България", "Най-добрите български вина от местни сортове за 2016 година" и др. В гурме зоната ще се представят производителите на традиционни местни и млечни продукти и деликатеси. Най-верният спътник на виното - хлябът, ще бъде представен на майсторски клас по приготвяне на традиционен български хляб от лимец, което ще даде възможност на участниците да се докоснат до древни български традиции. Очаква се повече 30 български производители, търговци и вносители да представят над 200 елитни марки вина.
Mercury Sunny Beach event
Expired
Festival FASHION Summer Burgas 2016
FESTIVAL FASHION SUMMER BURGAS е амбициозен проект, който събира под един покрив дизайнери, търговски представители, коафьори, стилисти, гримьори, за да покажат посоката на модните тенденции. Събитието ще се състои от 14 до 15 юли в Експозиционен център Флора Бургас, който е един от най-модерните в страната и се намира в сърцето на Морската градина.
the_prodigy
Expired
Summer Chaos Festival 2016
Summer Chaos Festival води началото си от средата на 90-те година на XX век, давайки сцена и възможност за развитие на млади български рок и метъл групи. Близо двадесет години по – късно фестивалът се завръща в различен мащаб и формат, като организаторите поставят пред себе си високи цели и желание Summer Chaos Festival да се превърне в емблематично име както за град Бургас, така и за цялата страна. Summer Chaos Festival ще се проведе на 13 август 2016 г., на стадион Лазур, гр. Бургас. Спортното съоръжение е едно – от най модерните за страната и Балканите, разположено в непосредствена близост до центъра и Приморсия парк. Хедлайнер на събитието за 2016 г. ще бъде една от най-емблематичните групи в света, бащите на биг-бийта и „чудото” на съвременната сцена - The Prodigy.

Booking Form